Kizombaschool Den Haag
Kizomba Den Haag - Generation Kiz

Kizombaschool Den Haag

Stap binnen bij dé Kizombaschool in Den Haag en ontdek alle technieken en basisprincipes van Urban Kiz. Urban Kiz is de perfecte combinatie van verbinding, techniek en expressie. Als je nieuwsgierig bent naar het leren van Urban Kiz en verlangt naar een bijzondere danservaring, dan ben je bij onze Kizombaschool in Den Haag aan het juiste adres.

Generation Kiz: Ontdek de wereld van Kizomba in onze Kizombaschool in Den Haag!

In onze Kizombaschool in Den Haag doorbreken we taboes, omarmen diversiteit en creëren een ruimte waar niets moet en alles mag. Stap binnen in onze wereld en geniet van een Kizomba danservaring die meer is dan alleen stappen op de vloer. Hier ontdek je de kracht van dans en het plezier van totale zelfexpressie.

Welkom bij Generation Kiz, waar Kizombadansen een avontuur is dat iedereen kan omarmen! Zien we je snel terug in onze Kizombaschool in Den Haag voor een kennismakingsles?

LEVELS

Ontdek passie in dans, ontdek onze Kizombaschool in Den Haag

Iedereen is van harte welkom bij Generation Kiz, de kizombaschool in Den Haag. Wij willen iedereen aan het dansen krijgen. Ontdek de leukste kizombales in Den Haag. Met dansen ben je in verbinding, even uit de hectiek van de dag en helemaal in het nu. Bij ons leer je de basispassen en kun je als gevorderde danser alle ins en outs van onze Kizomba experts leren. In onze kizombaschool in Den Haag zullen we je de technische richtlijnen geven die nodig zijn om je partner te begrijpen en te communiceren via je dans. Hiervoor gebruiken we vier basisprincipes; gewichtsverplaatsingen, verbinding, houding en lijnen.

Wil je daar meer over weten? Kom dan eens langs bij een van onze lessen en ervaar het zelf. Bekijk ook onze Kizomba agenda

Dit leer je in onze Kizombaschool in Den Haag

Gestructureerd leertraject voor elke stap: Ontdek Kizomba met vertrouwen! Van beginners tot gevorderden, ons gestructureerde leertraject begeleidt je soepel door elke fase van je dansavontuur. Jij hoeft alleen maar te beginnen, wij helpen je verder!

Verdiep je in de essentie: Leg de basis voor de ultieme kizombadans! In onze kizombaschool in Den haag leggen we de nadruk op fundamentele basisprincipes, waarbij verbinding en unieke expressie centraal staan, zodat je jezelf echt kunt uitdrukken op de dansvloer.

Interactieve en leuke ontmoetingen: Leer terwijl je nieuwe vrienden maakt! Onze lessen zijn niet alleen leerzaam maar ook interactief en leuk. Ontmoet gelijkgestemden en bouw nieuwe connecties terwijl je samen danst en leert. Onze lessen zijn toegankelijk voor solo en paren.

Connectie staat voorop: Leer niet alleen dansen, maar ook verbinden! Onze lessen zijn ontworpen om niet alleen je dansvaardigheden te verbeteren, maar ook om een diepere connectie te leggen, zowel met je danspartner als met de muziek.

Unieke expressie in beweging: Ontdek je eigen stijl! Bij ons draait het niet alleen om passen leren, maar ook om het ontdekken van je unieke expressie op de dansvloer. Leer hoe je je persoonlijkheid in elke beweging kunt laten schijnen.

PRIVE LES?

Ontdek de meeslepende wereld van Kizomba in Den Haag met onze toegewijde privélessen. Bij onze gerenommeerde Kizombaschool in Den Haag bieden we exclusieve, op maat gemaakte privélessen, gericht op het perfectioneren van jouw Kizomba-vaardigheden. Ervaar de passie en finesse van deze sensuele dansvorm terwijl onze ervaren instructeurs je begeleiden door middel van persoonlijke sessies. Leer op jouw eigen tempo, met aandacht voor detail en precisie, bij onze Kizombaschool in Den Haag.